onsdag 30 december 2009

Favoritkort 2009

I år bestämde jag mig för att välja ut tio favoriter bland korten också eftersom jag gjort ganska många i år. Tyvärr har jag varit dålig på att fotografera dem innan de skickats iväg, men här kommer de jag är mest nöjd med av dem som fastnat på bild:









Även här blev det massor med starka färger :)

Favoritlayouter 2009

Precis som många andra och precis som förra året har jag valt ut mina tio favoriter från året som gått. Det var betydligt svårare än förra året eftersom jag scrappat mycket mer i år och dessutom var bilderna på alla layouter utspridda på flera olika hårddiskar efter en och annan datorkrasch. Men här kommer de i alla fall:








Starka färger ska det vara om Linnea själv får välja :)

onsdag 23 december 2009

Hejdå vita jul... (Känsliga läsare varnas!)

Den här synen mötte mig i morse när jag kom ut i köket. Sorgligt men sant. Min söte lille snögubbe har tappat både ögon och näsa innan han trillat och slagit bakhuvudet i balkongräcket. Det verkar som att vi får en blöt jul i Malmö i år också. Jag som verkligen hoppades på en vit. Men det blir säkert mysigt ändå :)

tisdag 22 december 2009

Snölek och juldoft

Idag är det perfekt kramsnö och då gäller det ju att passa på, en liten snögubbe och en snölykta pryder nu vår balkong. I ugnen står ett pepparkaksbröd och sprider juldoft i hela lägenheten. Snart kommer fina vänner och fikar med mig. Vilken härlig dag!

torsdag 10 december 2009

Lyckoregn

För en vecka sen var jag hemma hos Kate och scrappade. Det var jättemysigt och jag fick faktiskt lite gjort. Bland annat den här layouten.Regnet öste ner hela förmiddagen och mot slutet av fotograferingen kom det ett nytt skyfall, men vi ville väldigt gärna gifta oss utomhus. Och vi hade tur för det kom bara några få droppar under själva vigseln.
Jag fortsätter scrappa bröllopsfoton, hoppas ni inte tröttnat på dem än för det har visst inte jag gjort...

onsdag 9 december 2009

Hopplös?

Just nu mår jag inte särskilt bra. Fast att jag har så himla mycket att vara glad och tacksam för så känner jag mig ganska hopplös.

Duktiga fotografen Mette har en utlottning av den här boken i sin blogg och jag vill gärna ta en lott. För några år sen såg jag en dokumentär om Mikael och blev djupt imponerad och jag tror nog hans bok skulle kunna säga mig en hel del.

Hoppas ni har det bra mitt i julförberedelserna :)