måndag 28 mars 2011

Fina sessor

Jag har gjort en layout jag känner mig nöjd med. Tror det är första gången i år det händer :) Det är ju inte så svårt att lyckas när man har ett fint foto med vackert motiv och dessutom liftar en duktig scrappare. Temat i gårdagens bilaga på Allt om scrap var nämligen att lifta en favoritscrappare. Jag valde den här layouten av Stephanie Howell.
Prickiga favoritbokstäver från senaste Studio Calico-kitet. Det kändes nästan som ett måste att ha med ett par fjärilar eftersom Stephanie nästan alltid har det på sina layouter.

Bloggen har varit väldigt tyst men i verkliga livet har det hänt desto mer. En intensiv arbetsvecka avslutades med en rolig hockeymatch som Rögle till sist vann på straffar. Lördagen spenderades hos föräldrarna där vi blev bortskämda med en massa god mat och vädret var så skönt att man kunde vara ute i t-shirt i solen. Igår jobbade jag på scrapmässan och på kvällen bjöds vi på söndagsmiddag hos goa vänner. Jag känner av att det försvann en välbehövlig sovtimme i helgen men oj vad det är skönt med ljusa kvällar! Tänk om det kunde vara sommartid alltid :)

måndag 21 mars 2011

Fira med ScrapRoom!

Efter många timmars arbete är ScrapRooms nya webshop nu igång. Det vill vi förstås fira! Om du handlar för minst 400 kronor och skriver in rabattkoden shop får du 20% rabatt. Gäller alla varor i webshoppen. Glöm inte att uppdatera varukorgen när du skrivit in rabattkoden så du ser att rabatten dras! Erbjudandet gäller till och med fredag 25 mars. Jag tyckte det kunde passa bra att bjuda på en prinsesstårta dagen till ära. Vi har ju numera även en bakavdelning i butiken. Jag har gjort ett litet album med foton från mina fyra första födelsedagar och Imaginisces serie Enchanted. Material från ScrapRoom.




Hoppas tårtan smakade bra och att ni blev riktigt shoppingsugna :D

söndag 20 mars 2011

Chokladkort till syrran

Jag fick syn på chokladkort i ett inlägg hos AnnaB strax före syrrans namnsdag och eftersom hon älskar choklad tyckte jag det kunde vara kul att skicka ett sånt kort till henne. Jag gjorde om modellen lite för att få plats med mitt favoritchoklad :)Eftersom jag använde ett väldigt mönstrat papper tyckte jag inte det behövdes så mycket dekorationer.
Hälsningen skrev jag på en tag och stack ner i en ficka.
Vilket härligt väder det har varit i helgen! Nu är nog våren på väg på allvar. Vi åt glass på favoritstället i eftermiddag och frös bara ganska mycket. Vid de två tidigare försöken i år har jag frusit så jag skakat och tappat känseln i fingrarna ;)

onsdag 16 mars 2011

Omväxling förnöjer...

Därför bjuder jag idag på en layout här i bloggen. Det var en stund sen det hände senast! Jag gjorde denna i somras någon gång men har visst glömt att visa den här.Den är gjord till en utmaning på Studio Calico och det mesta materialet kommer från ett av kiten därifrån.
Jag klippte ut några hjärtan i kork för att göra en bakgrund till den transparenta titeln.
Det var allt för idag. Dags att fixa litegrann innan sängen kallar. Jag förstår inte hur kvällarna kan gå så snabbt!!

måndag 14 mars 2011

Fly away

I gårdagens söndagsbilaga på Allt om scrap hade vi rymdtema och jag gjorde ett kort. Det blir mest kort och virkning när jag pysslar för tillfället.
Stjärnhimlen gjorde jag med glimmermist, utstansade stjärnor och rubons. Den söta roboten Blip från DoodleFactory fick också vara med på ett hörn.
Måndag betyder ny skiss och massor med kortinspiration på Kortskissen, glöm inte att titta in där också!

onsdag 9 mars 2011

Färgstarkt

Det här färgstarka kortet gjorde jag till Kortskissen för några veckor sen. Denna veckan hann jag inte få ihop något bidrag men glöm inte att titta in där för massor av inspiration från de duktiga tjejerna! Ibland tycker jag det är kul att baka in lite symbolik i dekorationerna, som här med knapparna.
Och så vill jag avsluta inlägget med att säga tack så jättemycket för alla fina kommentarer ni lämnar. Jag blir så glad!!

söndag 6 mars 2011

Längtar!

Oj vad jag längtar efter vår och sommar nu! Vi har haft så soligt och fint hela helgen men det är fortfarande för kallt för att vara på den inglasade balkongen. Jag har i alla fall börjat fundera lite på några nya projekt till den, men i väntan på att de ska förverkligas så bjuder jag på lite värmande bilder på hur den såg ut i somras. Pelargonerna trivdes fint på sin varma, soliga plats.
Några virkade svampar ploppade upp i skuggan på vår mjuka gräsmatta.
I fönsterna hängde jag färgglada, virkade cirklar.
Trots min fågelfobi byggde jag hus åt en liten uggla på balkongen. Fast att vintern varit så kall har han fått hålla sig där ute. Någon måtta får det ju vara ;)

onsdag 2 mars 2011

Mistat, stämplat och nominerats

Uppgiften till söndagens bilaga på Allt om scrap var att vi skulle mista. Det är något som tar emot för mig när det gäller att kladda med färger men som tur var antog jag utmaningen denna gången och det var hur kul som helst! Resultatet blev ett fantasifullt kort.Jag använde först själva stämplarna som masker när jag mistade och sen stämplade jag i tomrummen. En kul teknik som jag såg i Studio Calicos blogg för några veckor sen.Sen har jag en överraskande och rolig nyhet, jag har blivit nominerad till titeln månadens scrappare på Scrapbooking i fokus. Jättekul att nämnas i samma lista som dessa duktiga tjejer: Rimna, Nenne och Emmeli. Kika gärna in här och lämna en röst på den ni tycker förtjänar utmärkelsen :)