lördag 30 april 2011

Konfirmationskort

Vilket härligt valborgsväder vi fått! Jag ska snart åka hem till vänner och grilla och hoppa studsmatta - jag känner på mig att det kommer bli en toppenkväll :)

Det fina vårvädret påminde mig om att jag har ett par konfirmationskort från förra året som jag inte bloggat. Det är väl säsong för det igen nu så här kommer de:



Hoppas ni får en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!

tisdag 26 april 2011

Triss i grattiskort

Vilken härlig påskhelg jag fick! Mys med familjen, släktkalas och massor av sol - bättre än så kan det inte bli :) Jag är lite efter med bloggandet så här kommer inte mindre än tre grattiskort som delats ut i april. Kortet till farmor är gjort efter en utmaning på Allt om scrap som gick ut på att skapa med skräp från handväskan. Den här virkade rosen blev över när jag gjorde en vårmössa och låg och skräpade i botten på väskan.

Kort nummer två är gjort efter gårdagens utmaning på Allt om scrap, att skapa med produkter från minst sju olika tillverkare. Jag tror jag fick med 8-9 olika på detta kortet.

Morfars kort är gjort efter en fin skiss på Kortskissen. Idag publicerades en ny skiss med knorr där, jag hann tyvärr inte göra något kort efter den men de andra tjejerna i teamet har skapat.

Idag var det möte på jobb och min anställning blev förlängd med ett år! Dessutom fick jag semester den vecka hela familjen planerat att vara i sommarstugan så jag är dubbelt glad :D

tisdag 19 april 2011

Läsketikettsbörs

I senaste inspirationstidningen på Allt om scrap var ett tema "Loppisfynd". Jag sydde en liten börs med läsketiketter som jag köpt på loppis, transparent vaxduk och en tryckknapp. Fruktsoda på ena sidan och Grape Tonic på andra.

Börsen var väldigt enkel att göra och jag tycker själv den är ganska kul. Jag är däremot inte riktigt nöjd med öppningen, den är lite för liten så det är lite svårt att gräva fram rätt mynt.

Snart har jag en egen symaskin så det finns risk att det dyker upp fler liknande projekt här i bloggen i framtiden. Vill ni kika på en annan riktigt snygg börs så titta in här!

Jag vill också påminna om inlägget nedanför där vinnarna i min utlottning presenteras - alla har inte hört av sig än.

söndag 17 april 2011

Vinnare!

Tack till alla som var med i min lilla utlottning! Det var jättekul att få lära känna er bloggläsare lite mer :) Maken hjälpte mig med lottdragningen igår och nu är det dags att presentera vinnarna:Vinnare av halsbandet är Sara_80.

Vinnare av dekorationspaketet är Aquarell.


Vinnare av kortpaketet är Snor och Glamour.


Vinnare av skorna är Skytten.

Maila era adresser till mig så kommer era vinster snart med posten. Min mailadress finns under presentationen till höger här på bloggen.

tisdag 12 april 2011

Hurra Hurra!

Jag fyller 25 år idag och det tänkte jag fira med en utlottning, eller rättare sagt fyra små utlottningar. För att vara med i utlottningen vill jag att du skriver en kommentar på detta inlägget. I kommentaren vill jag att du skriver numret på den eller de utlottningar du vill vara med i (det är helt okej att vara med på alla eller bara en eller vad som helst däremellan). Jag skulle också bli glad om du berättade något om dig själv (t.ex. Jag har skostorlek 37½ eller min favoritfärg är gul eller något annat mer eller mindre viktigt). Senast kl 10.00 på lördag 16 april vill jag ha era kommentarer - så drar jag fyra vinnare under helgen.

Vad är det då man kan vinna?
1. Ett litet halsband jag scrappat.
2. Ett dekorationspaket med band, söta stickers, bokstäver, trädekorationer, en stämpel och några virkade dekorationer.
3. Ett kortpaket med fem kort och kuvert och lite bokstäver, bling och blommor att dekorera dem med.
4. Ett par röda babyskor som jag virkat, ca 8,5 cm långa. Vinnaren får förstås välja bokstav i den vita cirkeln.

Hoppas du är sugen på att vara med i någon eller några av utlottningarna!!

söndag 10 april 2011

Vitsippor och robottårta

Idag var mamma och pappa här och firade min födelsedag lite i förväg. Vi tog en promenad i det härliga vädret i bokskogen innan vi högg in på den här: Jag fick en söt liten bukett med vitsippor och en symaskin i present. Nu ska jag bara lyckas välja ut en bra maskin sen ska jag sy, sy och sy!
Hoppas ni också haft en fin helg!

onsdag 6 april 2011

Fyra i rad

Nu är det dags för lite virkat här i bloggen tycker jag. Denna gången bjuder jag på två par cerise babyskor som beställdes av en bloggläsare :)

Förhoppningsvis kommer snart lite andra virkade projekt upp här i bloggen. Har ett antal som är nästan avslutade. Tänk att det ska vara så svårt att få till det där sista!

tisdag 5 april 2011

Tipstisdag

Egentligen är jag alldeles för trött för att blogga men jag tänkte ändå göra ett försök. Jag vill nämligen berätta om några saker som ni inte får missa! Allt om scrap kom ut med en ny skärmtidning i söndags. Vi har skapat med loppisfynd, gjort alster i litet format, scrappat våra liv för 15 år sen och pysslat annorlunda påskgrejer.
Dessutom har vi en kommentarstävling i bloggen. Vi i teamet har samlat ihop till två helt unika vinster genom att fynda saker på loppis eller skapa något. Så vill du ha chansen att vinna mina virkade dekorationer och en massa andra fina grejer behöver du bara läsa skärmtidningen och sen lämna en kommentar om vad du tyckte om den.Även på Kortskissen är det tävlingsdags. Skapa ett gult kort efter skissen ovan och skicka in till oss så har du chansen att vinna ett fint kortkit från Mollys Scrapbooking. Här kan du se hur vi i teamet tolkat skissen.

fredag 1 april 2011

Syrran

Äntligen är helgen här och det är extra kul denna veckan för tidigt imorgon åker vi norrut för att hälsa på syrran. Det har jag sett fram emot länge! Tyckte det kunde passa bra att blogga den här layouten med foton från hennes födelsedag. Ha en riktigt bra helg! Och missa inte Allt om scraps nya skärmtidning som kommer på söndag - jag är själv väldigt spänd på att se den :)