tisdag 30 augusti 2011

23-åringar

I min familj har vi två 88:or. En av dem är min kära lillasyster som förärades detta kort, gjort efter veckans skiss på Kortskissen, när jag snabbfirade henne i söndags innan hon for uppåt landet igen. Hon tycker att "23 år känns fräscht och bra".

Idag skulle vi få svar på frågan hur fräsch och bra den andra 88:an kände sig. Handbromsen var otillräcklig och hastighetsmätaren går inte att avläsa i mörker. Men har man rullat över 41 000 mil så är det väl inte så konstigt med några små krämpor. Nu blir det till att hitta en trevlig verkstad och hålla tummarna för att det är lätt åtgärdat.

Avslutar inlägget med en bild på mig och min spänstiga syster :)

måndag 15 augusti 2011

Hoppsan!

Plötsligt är det mitten av augusti, den underbara semestern är över, det mörknar tidigare på kvällarna och humöret och orken är inte direkt på topp. Men det händer förstås bra saker också så här när sommaren går mot höst! Igår drog Allt om scrap igång igen efter sommaruppehållet med en somrig söndagsbilaga och idag var det höstpremiär på Kortskissen. Vi skulle inspireras både av en skiss och en färgpalett och så här blev mitt kort: