tisdag 27 mars 2012

Alla bidrag till Kortskissens 5-årskalas

Det har kommit in inte mindre än 13 superfina bidrag till min utmaning!! Tack alla ni som var med! Nu är det dags för Kortskissens DT att rösta och dra lott och sen avslöjas vinnarna här och på Kortskissens blogg :)

Här kommer alla korten:

pernilla 40
kristina
Vivvo
Cath.
Linn
Labbo
Cattie
ÅsaJ
Muffin
Anki
babbalalla
Jaana
Primia

onsdag 21 mars 2012

Korsordskort

En söt kollega från mitt gamla jobb fyllde år förra veckan, självklart skickade jag en liten grattishälsning till henne.


Kortet är gjort efter veckans skiss hos Kortskissen. Vårt 5-årsfirande fortsätter, fram till den 26 mars kan du skicka in bidrag till våra utmaningar, här hittar du min utmaning och länkar till de andra.

måndag 12 mars 2012

Kortskissen 5 år!

Välkommen till kortskissens 5-års kalas!

Designteamet har hittat på egna roliga kortutmaningar som vi nu hoppas på stort deltagande i!

Vi är sponsrade utav Scrapfabriken, Scraplagret, Youdo, Little Yellow House Kits, Pappersbiten och Frantic Stamper. Carina, Maria S och Jane har även sponsrat med RAK:ar.

I min utmaning vill jag att du skapar ett kort med inspiration från detta foto: 

Du deltar genom att fotografera ditt bidrag och kommentera detta blogginlägg med direktlänk till din blogg eller hemsida där du lagt bidraget. Du har fram t.o.m. den 26 mars på dig att inkomma med ditt bidrag. 

Designteamet röstar fram ett bidrag och lottar fram ett i varje blogg du kan gå in och tävla i. Läs mer om tävlingen här.

Här hittar du de andra utmaningarna:
Anna S
Cattis
Emmapysslar
Jane
Jennie
Lilla07an
Maria S
Mison
Monnah
Nenne
Peterlina

Lycka till!