måndag 28 mars 2011

Fina sessor

Jag har gjort en layout jag känner mig nöjd med. Tror det är första gången i år det händer :) Det är ju inte så svårt att lyckas när man har ett fint foto med vackert motiv och dessutom liftar en duktig scrappare. Temat i gårdagens bilaga på Allt om scrap var nämligen att lifta en favoritscrappare. Jag valde den här layouten av Stephanie Howell.
Prickiga favoritbokstäver från senaste Studio Calico-kitet. Det kändes nästan som ett måste att ha med ett par fjärilar eftersom Stephanie nästan alltid har det på sina layouter.

Bloggen har varit väldigt tyst men i verkliga livet har det hänt desto mer. En intensiv arbetsvecka avslutades med en rolig hockeymatch som Rögle till sist vann på straffar. Lördagen spenderades hos föräldrarna där vi blev bortskämda med en massa god mat och vädret var så skönt att man kunde vara ute i t-shirt i solen. Igår jobbade jag på scrapmässan och på kvällen bjöds vi på söndagsmiddag hos goa vänner. Jag känner av att det försvann en välbehövlig sovtimme i helgen men oj vad det är skönt med ljusa kvällar! Tänk om det kunde vara sommartid alltid :)

3 kommentarer:

Aquarell sa...

Nydelig LO! :D
Likte fargene veldig godt.

Jane sa...

Den är verkligt verligt fin, men... DET ÄR ALLT DU GÖR!

Anonym sa...

Så fint! :):) ♥
Kram från Therese och Hilda