tisdag 12 april 2011

Hurra Hurra!

Jag fyller 25 år idag och det tänkte jag fira med en utlottning, eller rättare sagt fyra små utlottningar. För att vara med i utlottningen vill jag att du skriver en kommentar på detta inlägget. I kommentaren vill jag att du skriver numret på den eller de utlottningar du vill vara med i (det är helt okej att vara med på alla eller bara en eller vad som helst däremellan). Jag skulle också bli glad om du berättade något om dig själv (t.ex. Jag har skostorlek 37½ eller min favoritfärg är gul eller något annat mer eller mindre viktigt). Senast kl 10.00 på lördag 16 april vill jag ha era kommentarer - så drar jag fyra vinnare under helgen.

Vad är det då man kan vinna?
1. Ett litet halsband jag scrappat.
2. Ett dekorationspaket med band, söta stickers, bokstäver, trädekorationer, en stämpel och några virkade dekorationer.
3. Ett kortpaket med fem kort och kuvert och lite bokstäver, bling och blommor att dekorera dem med.
4. Ett par röda babyskor som jag virkat, ca 8,5 cm långa. Vinnaren får förstås välja bokstav i den vita cirkeln.

Hoppas du är sugen på att vara med i någon eller några av utlottningarna!!

16 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Hipp hipp hurra på din stora dag! Grattis! Vilken tur att jag klickade hit just idag! :-) Jag brukar poppa förbi dig med ojämna mellanrum...:-)
Jag vill gärna vinna vinst 2 el 3 eftersom jag är i konstant behov av mer dekos till alla mina kort! :-)...Berätta något om mig själv...Hummm...Jag är 32, älskar CHOKLAD, cardmaking, min familj, (observera prioriteringen ;-), sovmorgonar, glada typer, små överraskningar och så har jag en skorpion på min högra skinka!
Kram
//Cattie

Aquarell sa...

Heisann.
Gratulerer masse med dagen! :)
Håper dagen din har vært fin så langt.
Jeg vil gjerne delta på nr 2 og 3, og noe om meg... Jeg liker å lese, favorittfargen min er blå, og jeg MÅ ha musikk på i bilen når jeg kjører! :)
Ha en fortsatt flott bursdag!

Therese M sa...

Grattis Grattis,

jag tycker skorna är superfina.Vad var nu det för nummer 4? Vad är det som är jag? Hmm jag gillar ISLANDSHÄSTAR, choklad och snälla män :)

Annars då, - tror fortfarande att jag är 20... och jag gillar att skotta snö

kram Therese

Jennie sa...

Massor av grattis på din dag! Tänk att du delar födelsedag med min kära granne (40), har precis njutit av tårta, vin och gptt sällskap!
Gillar att titta in hos dig då och då och inspireras av dina finurliga och fina dekorationer!
Jag gillar färg, mina barn och lediga stunder!
Kortpaketet (3) ser smaskigt ut!
Kram/jennie

Sara_80 sa...

Åh vilka härliga vinster! Jag gillar alla dina fina alster som du skapar. Tack för din kommentar hos mig. :)
Jag är gärna med på alla utlottningar.
Nåt om mig också då...jag tränar zumba och så tycker jag om att baka bröd. :)

Kram

Ingvor Olsson sa...

Stort Grattis på Födelsedagen! 25 "vårar" det är ju verkligen något att fira. Jag tycker att babyskorna som du virkar är så coola och söta så man bara smälter.
Därför väljer jag vinst nr 4 ifall jag har turen att vinna.
Min älsklingsfärg har alltid varit rosa och det har ju blivit inne som färg de senaste åren. Jag tycker om att göra egna kort och skriva kalligrafi. Att fotografera och arrangera snittblommor är favoritsysselsättningar.
Många födelsedagshälsningar från Ingvor

Monica sa...

Tack för hjälpen! Och du, grattis på födelsedagen! :) De där små skorna är alldeles underbara...

Helena sa...

Linnea, stort grattis i efterskott! Tittar in här lite då och då, och blir lika imponerad av all din kreativitet varenda gång! :)

Jag är sugen på att vinna nummer 3, de där korten!

Jag har ett nästintill tvångsmässigt beroende av att dricka en halv kopp mjölk ur samma kopp som jag nyss druckit kaffe ur. Smakar gott och har med åren blivit till en oundviklig vana!

Skytten sa...

grattis grattis i efterskott :)

har precis börjat scrappa igenom och det var så jag hittade till din sida : )

Jag tycker att skorna (4) är helt underbara och det passar bra nu när jag har en liten i magen : )

Äter godis varje dag och har på tog för många skor (ca 100 par) om du frågar min man : )

Ha en underbar dag
Kramar
SkyttenL

Sockergrynet sa...

Stort GRATTIS på födelsedagen i efterskott! <3 Hoppas du fick en underbar dag! Jag gillar ditt fina halsband du gjort och paket nr 2.

KRAM

Magda sa...

Stort grattis i efterskott!

Jag skulle gärna vilja vinna de fina skorna. Har 7 vänner i min vänskapskrets som väntar smått nu till våren. Har tidigare beställt två par av dig så jag vet att det är kanonfina :)

Något om mig, gillar pyssel i alla dess former, favoritfärgen är turkost.

Lisbeth sa...

Hej Linnea, jag tycker du gör underbara saker! Får en faster också delta i utlottningarna? Isåfall korten och skorna. Jag "behöver" inte skorna, men de är ju underbara att bara titta på!!! Jag - ska på kurs i Falköping!och planera en påskfest! Kram
Lisbeth

Maria sa...

Stort grattis, om än i efterskott :)
Vilka fina saker som du lottar ut.Jag gillar paket nummer 3, kanske får det mig att pyssla när det ser så där läckert ut.
Hoppas att du hade en fin födelsedag!

Snor och Glamour sa...

Stort GRATTIS i efterskott! Förlåt att jag missade den riktiga dagen! Men bättre sent än aldrig!

Jag vill gärna vara med i din härliga utlottning av dina fina saker!
Jag väljer paket nr 3 och 4. de små skorna var ju helt underbara och skulle jag vinna dom skulle jag ge dom (motvilligt) till mitt nya lilla barnbarn Nhilo.

Att jag är nybliven mormor har jag ju redan sagt men jag kan även tala om att jag älskar cola light, gillar inte fart, höjd och snö men är tokig i hästar och kan inte leva en dag utan att vara kreativ på något sätt... OCH så har jag gjort något jag ALDRIG trodde jag skulle göra....förevigat mina barns namn på min vänster underarm! Det är jag det..
Ha det gott!
Kram Ann-Louise

fialoppan sa...

Å grattis i efterskott! Hoppas att du hade en fin födelsedag! Så himla synd att jag missade utlottningen, superfint halsband! Kramar

Marie sa...

Gratulerer så mye med overstått 25 års dag :-) har vært "borte" en stund, men er nå tilbake, og skal bli flinkere å følge opp mine blogg-venner :-) håper du hadde en finfin feiring :-)