lördag 23 augusti 2008

Som en överkörd padda...

...så känner jag mig just nu. Jag är jättenervös och omotiverad inför skolstarten på måndag. Hela kroppen skriker "vill inte!" men någonstans långt bak hör jag förnuftet tjata om att jag måste göra något seriöst med mitt liv. Bli något. Förstår bara inte varför det ska göra så ont att passa in och göra rätt.

Kände att jag behövde få ner lite tankar på pränt och gjorde en LO till fredagsskissen på ScrapAddicted. Titeln och texten är en Bob Hund-låt och så har jag valt dold journaling för mina tankar och
känslor. De tre uppåt-pilarna symboliserar Andreas, min familj och mina vänner. Det är tack vare dem som jag lyckas hålla huvudet över ytan.Jag har ägnat förmiddagen idag åt att leta bröllopskläder tillsammans med Therése. Vi ska på bröllop om en vecka och insåg att nu måste vi ta tag i det... Trodde inte det skulle vara så svårt men i alla affärer var nästan alla kläder svarta (begravning), vita (brudens färg) eller mörklila (min hatfärg). Hittade en klänning som satt bra, svart med vita småblommor. Undrar om man kan ha den tillsammans med lite färgglada smycken kanske... Vad tror ni?

Dags att avsluta detta oerhört muntra inlägg och försöka få i mig något, så att jag inte tynar bort innan Andreas kommer hem från svensexan.

Ta hand om er!

1 kommentar:

Lily sa...

Hej Linnea! Tänker massor på dig ikväll, ja och i morgon. Du klarar det! :-)