måndag 25 augusti 2008

Dag 1 är avklarad

Jag var rädd att jag inte skulle klara att ta mig till skolan och in i aulan men på något vis gjorde jag det. Och jag lyckades klämma ur mig ett "ja" på uppropet. Men jag lyckades inte ta kontakt med någon av klasskompisarna, att börja småprata med nya människor är inte min grej. Helt plötsligt kändes det som att alla andra snackade med varandra och där stod jag en liten bit ifrån som om det var en film jag tittade på. Och imorgon ska jag dit igen... Jag har lovat mig själv att försöka i åtminstone två veckor. Just nu känns två veckor som en evighet och fem år som en omöjlighet. Men vi får se - det kanske blir hur bra som helst.

När jag kom hem kände jag i alla fall ett stort behov att få ur mig lite tankar och känslor och rafsade ihop en LO. Inte blev den snygg men jag behövde verkligen få ur mig ett och annat. Fotot föreställer ett konstverk på skolan som heter "Bobos hjärta", lappen med de färgglada sträcken klippte jag ut från en papperspåse vi fick idag och blommorna har jag klippt ut från ett gammalt BG-papper. Den söta nallen och fjärilen som flyger i hans mage kommer från Lagerhaus. Och sen bara kladdade jag loss. Så skönt!!
Nu är det sovdags här. Att vara nervös tar på krafterna. Gonatt!!

1 kommentar:

Gunilla|uniquelyme sa...

Spännande! Asch, det där fixar du. Sätt dig bredvid någon som verkar trevlig och fråga typ om du kan få låna en penna eller något. Eller ge henne/honom en komplimang. Då brukar det släppa.