söndag 3 oktober 2010

Bättre sent än aldrig

Plötsligt var det söndag igen och det betyder ju massor av ny inspiration hos Allt om Scrap. Jag är månadens DT i oktober så om du vill läsa lite mer om mig och bl.a. se min allra första layout föreslår jag att du klickar här.I början av sommaren hade vi siffertema i tidningen och jag tror jag glömt visa mitt alster. Jag gjorde en liten "datum-bläddrare" med spillpapper. Jag tycker jämt att bokstäverna på stickersarken tar slut och så står man där med massor av siffror kvar - då är detta ett perfekt projekt.Den lilla kalendern står på bordet i hallen och hjälper oss att hålla reda på vilken dag det är.
Till sist en bild med alla blad samlade. Det blev en väldigt brokig skara men det gör ju inget eftersom man bara ser en åt gången.
I fredags var jag på intervju och imorgon ska de lämna besked om jag "går vidare" eller inte. Håll gärna en tumme för mig!

5 kommentarer:

Marie sa...

så spennende med intervju, jeg krysser alt jeg har :-) det var så kreativt med den &'en med navnet til deg og mannen, det er mulig jeg må lifte den ;-) stilig kalender også - helt unik!

Cattis sa...

Vad jag gillar din blogg! =) Den är så inspirerande och mysig!

Kram/Cattis

Aquarell sa...

Så flott denne var! Det var jo et kjempelurt prosjekt. :)

K8an sa...

I like it!! Nu vet jag vad som kan göras när jag har lite tid över :) Kram

Sofie sa...

Åååh, så FINT, Linnea! Jag saknar dig. När hösten anländer med alla sina dofter och färger tänker jag alltid på mornarna då vi promenerade till skrivlektioner. Det var mysigt. Tänker på dig!