måndag 25 oktober 2010

Halloween-party!

I gårdagens söndagsbilaga på Allt om scrap hade vi Halloween-tema. Jag pysslade ihop lite grejer för ett sötläskigt kalas. Behöver du snabba tips inför helgens festligheter kommer här några enkla tips.De orange ballongerna blev till pumpor med hjälp av lite vinyl.
Jag hittade en söt Halloween-serie från BoBunny. På ett av papperna var det söta motiv i spelkortsstorlek. Jag gjorde det enkelt för mig och bara delade pappret på sex och vek varje del på mitten. Lite chalk, några rörliga ögon och lite glitter senare var inbjudningskorten klara.
Baksidorna av papperna var i stort sett enfärgade så jag skar remsor och flätade dem till bakgrund. Bokstäverna skar jag ut lite slarvigt med skalpell och sen klistrade jag dit en liten filur utklippt från mönsterpappret. (Tack Marie för flätnings- och namninspiration ;).)
Till mina giftgröna cupcakes gjorde jag några enkla små dekorationer genom att klippa ut figurer i mönsterpappret och fästa dem på tandpetare.
Varje liten gäst får också en klubba gömd i en gravsten.
Till godisburkarna gjorde jag superenkla skyltar genom att tejpa fast overlay från Hambly som jag skrivit på med CD-penna.

4 kommentarer:

Kate sa...

Sjukt roliga och kreativa skapelser :D

Marie - Med mina händer... sa...

Å, å, å! Så läckert!!!! Varenda unge skulle vilja komma på ditt häftiga kalas!

Edith sa...

Hej Linnea bästa kusin. Jag, Axel och Love ska ha halloweenfest på söndag, (HALLOWEEN), med våra grannar, men vi saknar efterrätt. Dina cupcakes skulle passa jätte bra. Säj mej, kan jag få receptet på cupcakes´en? du kan väl mejla receptet till vår gemensamma mejladress? Till huvudrätt serveras "Korvfingrar". Spökliga hälsningar från din kusin Edith 12 år. :P

Cath. sa...

Jag gillar dina halloweensaker massor, skulle gärna komma på kalas hos dig ;D.
Kramar!