tisdag 21 juli 2009

Liten pappa

Då var det dags för dagens minialbum :P Jag fick ett gäng diabilder från 60-talet av min gammelfaster och hittade en hel del guldkorn bland dem. Eftersom pappa fyllde 50 år i samma veva tyckte jag det kunde passa att göra ett litet album till honom med några av favoritbilderna. Jag ville hålla fokus på fotona så den enda dekorationen blev ord utskurna med sillen.
Det är så roligt med gamla foton tycker jag :) Just nu har jag ett projekt att scanna papperskopior från 20- och 30-talet. Första målet är att få ordning och överblick men sen skulle det vara kul att använda favoriterna på något sätt... Har du något tips på kul sätt att använda gamla foton?

Och om någon av mina släktingar läser detta och är intresserad av fotona bränner jag gärna en CD-skiva med dem till er :) Det finns ju massor med bilder där pappa inte är huvudperson ;)

Dags för mig att krypa till kojs. Godnatt!

2 kommentarer:

www.roglebk.se sa...

Therese och jag vill självklart ha en cd-skiva och när du är igång kan du lika gärna bränna 4 stycken...=) Tror att både mamma och pappa, syrran och lilleman är sugna. Kan ju levereras nästa gång vi ses, om det är ok att vänta med betalning till dess. Tackar på förhand! Vår allas Johan!

Lillnea sa...

Hej Johan! Kul att ni vill ha bilderna - det är ju roligt om så många som möjligt får glädje av dem! Tar med skivorna när vi ses och någon betalning behövs inte - tycker bara det är kul att fler är intresserade :)