måndag 30 maj 2011

Loppislampa och andra lampor

Vi hade en bra helg i Göteborg :) Det enda jag hade önskat var lite mindre regn och parkeringsautomater som tar kort. Men man kan ju inte få allt ;) 

På söndagen besökte vi en stor loppis i Majorna och där fanns en hel del att titta på. Jag hade ingen direkt plan på vad jag skulle leta efter, men jag visste att jag skulle försöka undvika att köpa lampor eftersom jag alltid köper lampor på loppisar. Det gick väl sådär, jag köpte en enda sak:
För en 50-lapp blev skönheten min och den passar ju perfekt i vårt vardagsrum.

Brorsan har också fullt med snygga lampor i sin lägenhet - men han gör dem själv istället för att köpa dem på loppis ;) Här är en av hans senaste skapelser:
Även idag har det handlat om lampor. Redan när vi flyttade in för mer än 1,5 år sen var kupan till badrumslampan trasig och vi sa till om det direkt. Trots ett antal påminnelser har vaktmästaren inte kommit och fixat det. I förra veckan fick jag nog och skrev ett mail till fastighetsägaren och tog upp både rökningen och badrumslampan. Då blev det fart på vaktmästaren som ringde till Andreas och idag skulle han komma och fixa det. Bara det att han inte hade tagit några verktyg med sig och dessutom var han otrevlig. Men nu är lampan i alla fall på plats. Hurra!

1 kommentar:

Mya sa...

Jag gillar ditt loppisfynd. Känns som om det var ett väldigt bra pris oxå. Passar fint in i ert hem. Jag gillar oxå att köpa lampor. Man kan ju liksom inte motstå dem. Mina brukar dock aldrig komma upp. Jag är hopplös. Jag har så mycket projekt på gång som jag aldrig kommer att genomföra. Men en vacker dag kanske ;)
kram