torsdag 26 maj 2011

Loppisskåp

I helgen ska jag gå på en jättestor loppis i Göteborg och jag tänkte ladda upp med ett blogginlägg om ett av förra sommarens loppisfynd. Jag var på jakt efter ett lågt skåp till den inglasade balkongen och efter en del letande sprang jag på det här:
Som tur var hade Marie köpt en skateboard på samma loppis så vi lyckades frakta det tunga ekskåpet några hundra meter till bilen.
Jag hittade även en spetsduk på loppisen och så fort vi baxat hem skåpet skred vi till verket och sprayade ovansidan i en härlig turkos färg med duken som schablon. Andreas var i Grekland med jobbet den helgen och när han kom hem och fick se skåpet var hans kommentar "Snyggt! Det enda du behöver göra något med är ju ovansidan". När jag berättade att det enda jag gjort var att fixa just ovansidan blev han väldigt tyst :D
Efter mycket letande hittade vi dessa glasknopparna på en annan loppis i slutet av sommaren och då kändes skåpet färdigt. Nu ska det bli spännande att se om jag hittar något skoj på årets första loppis... 

5 kommentarer:

Marie sa...

oi, det var helt fantastisk!!! genial ide å bruke en duk som sjablon! nå ble jeg inspirert!

Monika sa...

Oj så snyggt!!! WOW, duken på ovansidan blev helt perfekt!
Ja du, vad ska jag säga? Min gubbe kläcker ur sig exakt likadana kommentarer, men han har lärt sig att göra det på ett sätt som jag kan tolka för ironi, på det viset har han sitt på det torra ;)

Aquarell sa...

Kjempefint skap, og så smart med duken som sjablon. :)

fialoppan sa...

Superfint skåp, gillar verkligen ovansidan! Haha vilken rolig kommentar!
Det gula pappret kommer från BLAFRE, köpte det från Designat för ngt år sedan. Tyvärr finns det inte där längre. Har rosa och brunt också men tyvärr är snart alla slut. Kram!

Mya sa...

Superläckert!!! VIlket underbart skåp!