måndag 16 juni 2008

Jag har ett scrapbord :D :D :D

Ja, det är sant! Jag har lämnat mitt ynkliga pyttebord till förmån för ett stort :) Igår var det ommöblering av hela lägenheten, vår tv och soffa flyttade in i skrubben vid köket som tidigare var förråd och Andreas musikrum. Jag fick det stora bordet till mina pysselgrejer och har det lilla till datorn. Samtidigt får Andreas ett eget datorbord och plats för sina musikprylar. Jag tror alla är nöjda. Jag har dock intehunnit testa mitt nya bord, försöker få ordning på alla mina grejer som ligger utspridda över hela ytan... (Bilder kommer när datorn är färdiginstallerad)

Och så har jag blivit biten av släktforskningsbacillen igen. Intresset har vilat lite det senaste året men när Andreas fick namn och datum till några anor på sin mammas sida för någon vecka sen kom det smygande tillbaka. Och nu, ja NU, vill jag ha genline så jag kan börja gräva i det förflutna igen... Vill ju veta vilka Elin, Hjalmar, Anna Wilhelmina och Karl Hjalmar var.

Och så har jag äntligen köpt en hårddiskslåda och fått igång datorn jag fick av min snälla bror när jag fyllde år. Det börjar bli ordning här. Jippi!!

Hoppas din vecka också har börjat bra!

1 kommentar:

Aquarell sa...

Så mye fint du har laget i det siste! Kjempeflotte LOer!
Håper du og dine får en FLOTT helg!:D