tisdag 24 juni 2008

Välkommen att titta in hos mig :)

Så, nu har jag äntligen fått ordning på både datorn och pysselplatsen så att jag kan visa lite bilder. Till att börja med en bild på mitt gamla pysselbord som var pyttelitet vilket ledde till att jag spred ut mig över golvet, sängen och andra mer eller mindre lämpliga ytor...
Men nu så har jag fått ett stort pysselbord med plats för album, papper och pågående projekt. Dessutom har det två "våningar" så jag får plats med en hel del grejer undertill. Så fort jag får lite mer ork ska jag bjuda hem en kompis på pysselträff vid mitt enorma ;) bord. Längtar!

Det gamla pysselbordet gör sig mycket bättre som datorbord, i alla fall enligt mig :)
Det har blivit en hel del kort gjorda på sistone och om jag orkar lägger jag in dem här i bloggen imorgon. För nu måste jag sova.

Ha det finfint!

3 kommentarer:

Lily sa...

Vad bra det blev!!! Nu har du ju jättemycket plats, måste kännas som en lättnad. Plats för fler pysselsaker också, ;-) Stämplar, bling, bokstäver, rubons... Fniss!

Lillnea sa...

Hihi, det har du helt rätt i. Om det inte varit så gott om tomt utrymme i plånboken skulle jag shoppa direkt. Finns ju alltid en del man vill ha om man säger så ;)

Aquarell sa...

Kjempeflott scrappeplass du har fått deg. Og så kjekt med dataen rett ved siden av.:D