tisdag 11 november 2008

Äntligen några bilder!

Nu har jag äntligen blivit färdig att lägga in lite bilder här. Först en layout som jag gjort till andra utmaningen i den fina asken snällaste Marie gjort till mig. Jag skulle bl.a. ha med 2 cardstock, 2 mönstrade papper, 2 blad och 2 band.Andreas brorsdotter fyller 7 år idag och jag skickade ett kort till henne. Fick lust att använda en massa siffror och band men är inte alls nöjd med resultatet. Hoppas Ellinor blev glad ändå :)I söndags var det ju fars dag och pappsen fick då detta kortet av mig. Gjort efter förra veckans fredagsskiss på ScrapAddicteds blogg.Annars händer det massor här hela tiden tycker jag. Idag har jag jobbat åtta timmar med att packa om Pokémonkort. Och så pysslar jag jättemycket. Och planerar bröllop. Och så har jag jobb åtminstone en dag nästa vecka :D Och mår bättre än på länge.

Och så har jag bestämt mig för att inte låta min feghet stoppa mig från sånt jag har lust till. Så efter att Marie utmanat mig att vara med på det här skojiga anmälde jag mig. Lite läskigt och jättespännande!
Hoppas ni också har det bra i höstrusket!!

4 kommentarer:

Lily sa...

Så härligt, Linnea! Är så glad för att du mår bra. Fortsätt att ta hand om dig. Kram, Marie.

ps. Du lyckades ju riktigt bra med utmaningen. :-) Hittade två cardstock också minsann. ds.

Anonym sa...

Stort välkommen till utställningen :)

Sofie sa...

Va kul! Verkligen jättefina kort du tillverkat, Linnea. Är också lite pysselsugen, men har inte ekonomin just nu, eller platsen. Skriver istället. =D

Hoppas vi ses snart! Jag ska ju ner till Glimåkra över jul, så då kanske?

Ta hand om dig och var modig! (Det är du redan, iofs.)

Torill sa...

Hei! Denne LOen var bare kjempeflott! Likte fargene så godt! Nydelig!!