torsdag 13 augusti 2009

På gång!

Jag har precis kommit hem från sista gången på gruppterapin. Känns läskigt att man nu ska klara sig "själv". Tur för mig att jag har världens bästa kompis som orkar lyssna och ifrågasätta mina dumma tankar.
Igår fick jag iaf lust att göra en liten pepp-layout. Jag försöker övertyga mig själv om att jag kan mer än jag tror. Mer än vad mina ljugtankar försöker lura i mig. Så titeln var given :) Och så hittade jag ett nytaget foto där jag ser så harmonisk ut :O Resten klämde jag dit efter hand. I texten som jag gömt bakom fotot har jag skrivit lite om de insikter jag fått i sommar. Det har hänt mycket i mitt lilla huvud kan jag lova.

Imorgon ska vi på två lägenhetsvisningar, känns jättespännande! Vi längtar verkligen efter en egen lägenhet nu. Bort från detta kaoset och börja på något nytt tillsammans. Det ska bli helt underbart!

Idag har vi varit på möte på banken också. Jag tyckte det kändes jätteläskigt först, jag känner mig inte tillräckligt vuxen för att gå till en bank och prata lån. Men det gick bra och nu vet vi lite mer vad vi har för alternativ till att hyra.

Dags att äta. Ha det fint!

3 kommentarer:

Lily sa...

Vi är två superhjältar som lägger våra krafter på att skicka ljugtankarna till månen! Vi kan! Speciellt med två hjärnor. :D

Kram.

Gunilla|uniquelyme sa...

*kram*

Be ljugtankarna att dra åt pipsvängen!

Marie sa...

jättebra tema och läcker layout, heja dig!