fredag 23 januari 2009

Armband

Min syster ska snart åka iväg och vara borta några månader. Jag gjorde ett litet armband till henne med svartvita foton på familjen på ena sidan och färgglada mangabilder av familjen på andra sidan. Så kan hon vända efter humör och klädsel :) Igår gav jag henne det och hon blev jätteglad. Inte minst för att hon just funderat på hur hon skulle göra med foton på resan. Nu fick hon ju ett litet smidigt fotoalbum att bära med sig.

Som stomme har jag använt det här armbandet från Creative Café och sen limmat på foton och papper som fått ett lager glossy accent över sig för att tåla att användas :)

Jag ville gärna packa in armbandet lite fint. I Maries blogg fick jag inspiration till den här lilla asken och där hittade jag också en mall hon gjort. Så det var bara att skriva ut, klippa och vika :)

4 kommentarer:

Jane sa...

Det är så fint så man svimmar! Får jag använda det som inspiration i bloggen/webbutiken? KRAM

Lily sa...

Jag äääälskar ditt armband - så häftigt med mangafigurerna och sen foto på personerna! Galet snyggt! Och asken med!

Gunilla|uniquelyme sa...

Men maj gadd så snyggt. Jag som stod och fingrade på det idag och undrade vad tusan man kunde hitta på med det (köpte inget för ídéerna fanns ju inte) men nu vet jag ju. Nu är det jag som ber Jane lägga undan ett sådant bums!

Marie sa...

Vilken fantastisk present!!! Underbart!!