fredag 2 januari 2009

Kreativ start

Jag har redan hunnit göra två layouter detta året, vilket förvånar mig själv väldigt mycket :) Detta var den första och den har funnits i mitt huvud flera veckor så det var skönt att få ner den på papper.
Jag inspirerades av Marie att under 2009 försöka ta minst ett foto om dagen. Jag kom på det lite sent igår och därmed blev resultatet inget vidare. Dåligt ljus, hög ISO och brist på idéer gav denna bilden på de söta små julskorporna.
Idag har jag och Andreas varit ute och fotat tillsammans. Vi cyklade till en ödetomt där det fanns massor av kvarglömda, frostiga saker. Bl.a. denna lilla nallen.När vi kom hem var jag ungefär lika frusen som nallen och har knappt töat än. Nästa gång ska jag se en frostig cykelsadel som ett tecken på att det är för kallt för att cykla...

4 kommentarer:

Lily sa...

WOW, WOW, WOW!!! Galet snygg lo, galet snygga skorpor och galet snyggt frostigt foto!!! Värt att frysa hela dagen för att få ett så snyggt foto.

Rubriken på din galet snygga lo är så cool!

Får se hur mitt dagens foto blir. :-)

Ellison sa...

Vilken supersnygg layout! Otroligt snygga färger!!

Sofie sa...

Vilket vackert och vemodigt foto på den frusna björnen... Fantastiskt. Helt i min smak. =) Vad än det är för idéer du har, Linnea, så är jag på! Jag tror att det blir fantastiskt. (Rita stämplar? Gärna!)

krams och trams

Zara sa...

Fantastisk layout och vilka skorpor, mums!