onsdag 25 mars 2009

Foton och kort

Jag gör nästan inget annat än kort för tillfället. Både många av mina vänner och släktingar har valt att fylla år i mars-april... Men till helgen ska det pysslas mer layouter hoppas jag. Jag ska nämligen på Scrap-mara. För första gången i mitt liv. Jättespännande och supernervöst känns det. Är ju inte världens mest sociala person... Men jag tror det kommer bli jättekul :D
Här kommer en liten uppdatering med foton och kort. Först ut är dagens foto på min vinterslitna hand. Den längtar efter våren precis lika mycket som jag gör :)
En liten bonus blir det också idag för jag fick post från min vän Denise på andra sidan havet. Hon skickade lite släktforskarläsning och ett vackert fördelsedagskort. Thank you very much, Denise!!
Gårdagens foto tog jag igår när jag kom hem och la mig på sängen. Det är ju underbart att titta ut på en blå himmel :D
Och så två kort som jag skickade i måndags. Det första till en vän som fyllde år på söndagen. Kortet blev mycket uppskattat trots att det kom ett par dagar för sent så det var kul :) Det andra kortet skickade jag till min kusin som jag fick brev från för en månad sen. (Ja, jag skäms lite över att svaret dröjde så länge. Men bättre sent än aldrig har jag hört...) Frossade i våriga glada färger.
Nu ska jag göra min specialitet - potatismos :P Ha en fin kväll!

6 kommentarer:

Jane sa...

Jag är där - det kommer gå jättebra :-)

Gunilla|uniquelyme sa...

Snygga kort! Särskilt det med aporna. Ha det så roligt i helgen! (Det kommer att gå jättebra)

Johanna sa...

Jättefina färger :) Man måste börja i någon ända och för mig börjar våren verkligen med att lägga till lite extra färg-klickar här och där ;) Fotot på handen var verkligen jättefint! Lycka till med träffen och ha en bra kväll! Johanna

Linda/Gulligullan sa...

Jättekul att träffa dig på maran!! Hoppas vi får möjlighet att ses fler gånger :)

neesflynn sa...

Hej Linnea! I just received my package from you yesterday and the things you sent are wonderful! I love both of the photo pages and the card and baby shirt are adorable. I will have my husband build frames for them all so I can hang them on the wall. You've given me a good idea for the birth announcements I want to send out!

Thank you again!
Denise

neesflynn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.