torsdag 19 mars 2009

Vår i luften :D

Idag har jag haft en hemmadag med tvätt på förmiddagen och biblioteksbesök med mamma på eftermiddagen. Vi hittade ett par av böckerna hon letade efter och fick dessutom en härlig promenad i vårsolen :) Och så avslutade vi det hela med varsin glass - mums!

Har scrappat några layouter som jag inte hunnit visa i bloggen än, här är en av dem. Den är till mitt Nicaragua album som jag tagit tag i igen.Och så ett par foton som vanligt...
Här är dagens foto 18 mars. Grabbarna spelar tv-spel tillsammans och jag hänger i soffan för att slippa sitta ensam på rummet.
Dagens foto 19 mars. Jag glömde ta med kameran när jag och mamma var ute på vår lilla tur :( Men när jag kom hem arrangerade jag ett litet foto med mina bibliotekskort som gått varma idag.

Imorgon är det fredag! Tiden går galet fort nu tycker jag. Börjar bli lite stressad med tanke på allt som måste fixas i god tid innan bröllopet. Ska se om vi kan strukturera upp det i helgen :)

Nu väntar sängen på mig. Gonatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta var jätte-roligt att se Linnea! Du är ju proffs både på foto och scrapbooking! Enda problemet är ju att din moster fastnade här istället för att packa och sova...
Allvarligt talat, har du lagt fotografplanerna helt på hyllan?
Jag återkommer! Sov gott! /Birgitta