söndag 31 maj 2009

3 år idag!

Idag, för tre år sen, träffades jag och Andreas för första gången. Vi var nervösa, promenerade, blev anfallna av fiskmåsar, åt kanelgifflar och pratade litegrann. Och sen har det visst bara rullat på :P Jag fick i alla fall en idé om att jag skulle ge Andreas en liten skämtbok med titeln "Min "söta" flickvän" i 3-årspresent. Så här ser den ut:Som tur är har vi ungefär samma knasiga humor så han tyckte den var kul :)

Om du blir sugen på att göra en egen liten bok så är det superenkelt med hjälp av denna beskrivningen.

Idag är det ju också mors dag och vi åkte till Andreas föräldrar och hade en mysig dag i sommarvärmen. På väg hem från tågstationen ikväll fick jag syn på detta. Självklart dagens foto :D


Dags att sova, imorgon ska vi förhoppningsvis pricka av minst en grej till på "att-göra-listan" inför bröllopet. Spännande :)

Gonatt!

3 kommentarer:

Lily sa...

Ha ha! Men du ÄR ju otroligt söt på bilderna! Grattis till ert treårs jubileum - ni är så söta ihop.

Agnes sa i bilen sen att hon inte vågade prata med Linnea. Och så fortsatte hon: "Hon skrattar mycket, hon är en riktig skrattfis!" Det är du och Jane som fått den titeln - gissar att det är en bra sak. :D

Gunilla|uniquelyme sa...

hi, hi du är bra knasig du, men söt!
Grattis förresten! *fnissar vidare*

* M E T T E * sa...

Svar: Du är inte så dålig själv hörrudu!!! Fint du har det här!

Och jösses vilken rolig bild på motionscykeln, jag viker mig dubbel! Skulle vilja träffa personen som satt dit den. Och bli bästa kompis ;-)