måndag 1 februari 2010

Småvirkat

Nu är ett litet baby-set färdigvirkat. Sen jag hittade mönstret på bodyn och skorna har jag haft sån lust att virka söta små babygrejer. Och förra veckan fick jag veta att det väntas två sommarbarn i min omgivning så nu virkar jag på :)
Mönstret till skorna hittade jag här. Fast jag har inte följt det riktigt utan försökt göra dem mer som jag ville ha dem. Är inte helt nöjd men tycker ändå de blev rätt tuffa och väldigt söta :)Mönstret till bodyn kommer från Erica Laurells bok "Väldigt virkat". Jag virkade nog lite för hårt för den blev betydligt mindre än jag tänkt mig. Men den passar en nyföding i alla fall. Jag har inte vågat sätta i tryckknapparna än, är inte så händig med hammare och sånt :P
Mönstret till skallran finns i boken "Amigurumi two". Fast även här har jag hittat på lite själv eftersom jag gärna ville ha en groda på min.
Än så länge har min mage inte blivit ett dugg snällare :( Men på onsdag SKA jag vara frisk för då ska jag börja mitt nya duktiga liv :D Håll tummarna för mig!

6 kommentarer:

Lily sa...

Så himla fint, alltihop! Grodan är ju störtskön! :D Och converse-skorna helt bedårande.
Lyckans ost, den som får bära det där.

Anonym sa...

Vad söta! Skorna är så söta att man vill äta upp dem ;) Du är så kreativ och duktig! Stor kram och krya på dig!!

Anonym sa...

"Anonym" är Therese (Johans) förresten ;);)

K8an sa...

Var GRYM du är på att virka, sötaste babysakerna juh!! Lite avundsjuk på din skill!! Själv vet jag inte ens hur man vänder om en s hur man startar nuförtiden :D

Camilla/Bymilla sa...

Vad duktig du verkar vara på att virka!!!
Superfina saker du har gjort! Härliga färger med.
Jag har köpt stickor och tänkte att jag skulle börja sticka.. vi får se hur det ska gå. :)

Ha det bra!

Anonym sa...

Hej vännen!
GUD VAD SAKERNA ÄR SÖTA!!! Man blir jätteavundsjuk på din kreativitet. Jag önskar att jag hade en tiondel av din kreativtet. Men jag får väl komma ihåg att berätta för dig när jag väntar barn så kanske jag kan få en liten söt sak... :)
Många kramar från en mycket kall Dalarna