måndag 1 mars 2010

Ny månad - nya vanor?

Jag är en riktig vanemänniska. Ett exempel på det är att jag använt samma duschtvål i några år nu, inte för att jag är särskilt nöjd med den utan mer för att slippa vela och ta beslut i butiken :P Men jag är medlem på Buzzador och får då och då erbjudanden därifrån att testa nya produkter. Denna gången handlar det om en duschtvål från Dove som ska ge mjukare och vackrare hud. Eftersom jag har problem med torr hy tänkte jag varför inte? Första intrycket är positivt, efter duschen känns det som att man smort in sig med lotion fast utan den kladdiga känslan. Jag får återkomma med en bättre utvärdering när jag hunnit testa lite längre. En gammal vana som jag gärna vill hitta tillbaka till är att använda min kamera ofta och mycket. Myamia utmanar sig själv att ta ett foto om dagen hela mars och jag tar chansen och hänger på. Dagens foto är inte något konstverk direkt - men man måste ju börja någonstans. Eller hur?

Är du sugen på att bli en Buzzador? Just nu söker de nya medlemmar som är gravida eller har barn under tre år eftersom de har många kampanjer som riktar sig till den målgruppen. Här kan du registrera dig.

Imorgon fyller en av mina fina vänner år så nu blir det kortverkstad innan mötet med jobbcoachen i eftermiddag. Ha en bra dag!

1 kommentar:

Myamia sa...

jag ska oxå få hem dove :)
kul att du är med på fotoutmaningen :)
jag tror inte att jag svarade på din fråga om bröllopsdatum. vi har 21 augusti som datum. vi får hoppas att allt klaffar bara. kram