söndag 18 april 2010

7 sorters kakor

Idag har vi haft kalas med farmor och farfar, mormor och morfar, gammelfaster, mamma och pappa. Finporslinet åkte fram och vi bjöd på sju sorters hembakta kakor. Istället för tårta blev det cupcakes. Det var jätteroligt att träffa dem allihopa och jag tror de tyckte det var spännande att se var vi bor. Fina presenter fick jag också, bland annat denna färgstarka buketten av farmor och farfar. Av föräldrarna fick jag nya glasögon, det ska bli så skönt att se bra och jag känner mig taggad att gå på bågjakt. Det brukar inte vara helt lätt att hitta något som sitter bra på mitt smala ansikte...
Pappa hade med ett par påsar jord som jag beställt eftersom det är lite svårt att köpa själv när man inte har bil. Så nu letar jag efter växter som trivs i skugga. Har du något förslag tar jag tacksamt emot :)

Imorgon ska jag till läkaren och som vanligt är jag nervös, men på något sätt ska jag försöka gå dit som tuffa, lite arga Linnea. Det verkar tyvärr behövas.

1 kommentar:

Cattis sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Har tittat runt lite och WOW!! Vilka härliga alster du gör! Blir verkligen inspirerad! Jag återkommer! =)

Och cupcakesen såg jättesmarriga ut!

Kram/Cattis