torsdag 22 april 2010

Gott & Blandat

Först så vill jag säga tack för era hjälpsamma kommentarer på mitt förra inlägg! Jag ska se till att få en annan läkare att gå till.

Som ni kanske märkt har jag äntligen uppdaterat min länklista. En del bloggar jag hade där uppdaterades i stort sett aldrig så de tog jag bort och istället har jag lagt till en del "nya" favoriter. Fler kommer så småningom :)

Jag fortsätter detta blandade inlägg med att visa ett gäng kort jag gjort de senaste veckorna. Först ett födelsedagskort till farmor, en lift av detta fina kortet som Marie gjort. Sen ett enkelt kort till svärmor. Jag har verkligen snöat in på kork - det är kul både att stämpla och använda rubons på :)
Och så ett litet kort till mormor och morfar, inspirerat av en utmaning på Scrappiz cc där man skulle använda tre mönstrade papper från olika tillverkare.
På Scrappiz cc hittade jag också en färgutmaning som var så läskig att jag var tvungen att prova för att se om jag skulle klara av den. Grön, gul, orange och lila var färgerna man skulle använda och så här blev mitt kort. Jag fick iaf använt upp alla mina lila dekorationer :D
Dagens sista blir ett tackkort som jag skickade till min gammelfaster, gjort efter en skiss på Scrappiz.
Det var allt för denna gången - so long!

2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Superfina och inspirerande kort!

Myamia sa...

bara kort Linnea!
jag gillar oxå kork, men glömmer av att använde det.. måste nog lägga fram det så att det syns :)
hoppas att du får komma till en bättre läkare. det är så tråkigt att det ska bli så här. man behöver lita på sin läkare och känna sig trygg.
kraaaaaaaaaaam mya