söndag 11 april 2010

Scrappat gamla foton

Det här är en av layouterna jag gjorde igår när Marie var här. Även denna är gjord till en utmaning på Brunsons CC och man skulle lifta en söt layout som Mison gjort. Jag har använt två foton från när morfar var liten och lekte häst med sin storebror.
I jakten på dekorationer kikade jag både i mitt bokmärksalbum och frimärksalbum. Först tyckte jag bokmärket hade alldeles för skarpa färger men Marie fick mig på andra tankar :) Nu tycker jag det blev en häftig kontrast tack vare att jag la till lite andra dekorationer i samma färgskala.
Som fotomatta har jag använt en liten virkad duk. Den var vit men hade fått fula fläckar så Marie kom med idén att färga den med te. Det blev snyggt tycker jag :) Himla bra att pyssla tillsammans med vänner så man kan få lite nya idéer!
Nu ska jag gå och vara social :) Hörs!


3 kommentarer:

Aquarell sa...

Kjempefin LO. :)

Marie - Med mina händer... sa...

Ha ha, oj vad jag lade mig i ditt skapande... :D Sorry. Ja ja, hoppas du säger till mig om jag är lite för på.
Tack för en jättehärlig dag och kväll, jag mår så bra när jag är tillsammans med dig.
Mitt armband och halsband är invigt idag. Rasslade härligt. I bilen satt jag och diggade med armbandet i takt till musiken. :P Lite irriterande för Robert. :D

Anonym sa...

Jätteroligt att se de gamla välkända fotona lite upppiggade! Blev jättebra tycker jag, jag blev nästan lite rörd... Birgitta