torsdag 29 april 2010

Guldglass

Mötet på arbetsförmedlingen gick bra, min nya handläggare lyssnade och tog sig tid. Jag ska få börja arbetsträna och jag ser verkligen fram emot det! Tack för alla snälla kommentarer i förra inlägget - de hjälpte när jag satt och skakade av nervositet i förmiddags :)

Ofta när jag klarat av något "jobbigt" tycker Andreas att det ska firas. Och mitt favoritsätt att fira är med glass. Idag provade vi den nya Magnum Gold, men jag tyckte faktiskt inte den var så värst god :OJag fick i alla fall ett riktigt gott skratt för det guldskimrande skalet smittade av sig på Andreas läppar så det såg ut som han använt läppstift, hihi. Tur man är lättroad :P
Nu ska jag scrappa litegrann :) Ha en fin kväll!!

2 kommentarer:

AnnaB sa...

Så skönt att det gick bra...! Jag såg någon som åt den där glassen i tunnelbanan idag och jag undrade just vad det var för glass. Jag hänger visst inte med i svängarna, märker jag. :)

Linda sa...

Skönt att det gick bra! Å den glassen har jag tänkt att prova ett tag nu, men den har aldrig funnits i de glassdiskarna jag letat i, jag får leta vidare. Det låter ju liiite suspekt med havssaltkolasås. :)