tisdag 13 april 2010

Funderingar kring lata dagar

Den här layouten var jätterolig att göra och för en gångs skull så blev resultatet likadant som idén såg ut i huvudet innan jag satte igång. Kul när man blir nöjd :)Layouten är gjord till en utmaning på Brunsons CC, det skulle vara fokus på journaling och foto. Den här förstoringen har legat och väntat på bättre tider i ett par år och jag tyckte fotot illustrerade det jag ville skriva om så nu kom det till användning. För att lyfta fram texten har jag fäst den på cirklar av kork.
Texten handlar om hur jag saknar lata dagar. Och då menar jag inte vilka lata dagar som helst :P Jag syftar på de lata dagar som kommer som en "belöning" när man jobbat hårt. Som arbetslös blir de flesta dagar ganska lata - men inte så att man slappnar av. Hela tiden finns känslan att man borde skärpa till sig i bakhuvudet. Så egentligen är det ju att jobba hårt jag saknar...
Det blev verkligen fokus på foto och text. De enda dekorationer jag använde var dessa tre halvpärlor och den virkade spetsen.
Ha en bra dag!

5 kommentarer:

Marie sa...

Skjønner godt at du ble fornøyd!! Likte denne LO'en utrolig godt, både sirklene og det enkle, rene, oppsettet :-) Tøft med korken!

Sockergrynet sa...

Åh vad härlig!! Underbart foto!!

Marie - Med mina händer... sa...

Superfin layout, men det jag egentligen vill kommentera är att du är precis lika bra vare sig du har arbete eller inte. Du är en stjärna, Linnea, och det kommer att lösa sig på jobbfronten för dig. Under tiden tycker jag att du gör saker som du mår bra av och släpper det där dåliga samvetet. Du förtjänar att ha ett lugn, du jobbar ju på jättebra med ditt mående. Så jag tycker att du ska ta en dag då du belönar dig för allt jobb du lägger ner på det.
Se den här tiden som är kvar innan praktik/arbetsträning som en ledig tid då du slappnar av och vilar upp dig. Ta hand om dig själv så du har en stabil grund att ta avstamp ifrån sen när jobb drar igång.
Det blir som det blir, och då har du gått med dåligt samvete helt i onödan under tiden.

Bara lite funderingar.

Största kramen nånsin till dig, sötis!

Lillnea sa...

Tack Marie, Marie och Marie för era snälla ord :D

Tack vännen för att du peppar mig och kommer med så kloka funderingar. Vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan dig. En jättestor kram tillbaka!

Marie sa...

Så gøy med Marie x 3 :-) sikkert ikke en helt vanlig kombinasjon! Hehe