tisdag 20 april 2010

Simpel lo och Sveriges sämsta läkare

Här kommer ännu en layout jag gjorde till Brunsons cc. Jag fick använt spillbitar av några av mina absoluta favoritpapper från RoseMoka :) För att sidan inte skulle kännas platt och tråkig med det enkla upplägget valde jag att torrembossa några av papperna. Det gav liv både åt tegelväggen och det randiga pappret. Tyvärr syns det väldigt dåligt på fotot...

Igår var jag hos min läkare, som förmodligen skulle vinna tävlingen "Sveriges sämsta läkare" om det fanns någon sån. Han börjar varje möte med att säga något kränkande som helt tar luften ur mig så att jag inte klarar att stå upp för mig själv. Det gör det ju enkelt för honom eftersom jag istället för att ge honom jobb bara vill därifrån så fort som möjligt så att jag får gråta i fred. När jag tänker på det nu efteråt blir jag så arg. Jag använde en del av mina födelsedagspengar åt att betala hans lön så att han kunde trampa på mig ännu en gång. Vilket svin han är.

7 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Jag jobbar ju i "branschen" - det finns något som heter patientnämden (sök på patientnämnd + ditt län). Dit ska du vända dig och klaga. En sån person ska inte jobba som läkare.

Gunilla|uniquelyme sa...

Men så kan du ju inte ha det. Kan du byta läkare?

Lillnea sa...

Tack för tipset Marie! Jag har hittat kontaktuppgifter till patientnämnden här i Skåne så jag ska skriva till dem.
Gunilla, jag ska kolla upp hur jag ska få en annan läkare för honom tänker jag inte gå till fler gånger.

Caroline sa...

takk for koselig kommentar i bloggen :) .. du har en RÅ stil på scrappinga di!! utrolig fargerike LOer!! :)

Marie sa...

huff, nei sånne leger bør man bytte ut, man kan jo blir mer syk av sånne! lykke til med klagen!

Anonym sa...

Hej vännen!
Jag tycker verkligen att du ska byta läkare, det är HEMSKT att nästan vilken läkare som helst får arbeta inom detta område. Nä, fy jag tycker verkligen att du kan spendera pengarna på en som faktiskt får dig att må bra och känna dig stark.

Tänker på dig min fina vän!//Din vän från Dalarna

Mahlin sa...

Vi har samma favoritpapper du och jag.. ÄLSKAR den där serien från Rose Moka! mums. Jag har hamstrat mängder av dem! Vill inte att de ska ta slut!