lördag 27 september 2008

En erfarenhet rikare

Det har varit en hektisk vecka med mycket pluggande. Trots att jag försökt har jag inte lyckats lära mig alla de där träden och buskarna och när jag åkte till tentan igår visste jag med 99,9% säkerhet att jag inte skulle klara den. Och jag fick helt rätt. Så nu vet jag hur det känns att bli underkänd. Inte kul men inte så farligt heller. Det jobbiga är att det är omtenta på torsdag och vi har en massa gruppövningar som ska göras under veckan. Så jag vet inte hur jag ska hinna plugga tillräckligt.

Är hemma hos föräldrarna, brorsan fyller år så hela familjen är samlad utom pappa som gjort det till en vana att springa Lidingöloppet på storebrors födelsedag. Snart ska vi iväg till Råå, syrran ska köpa symaskin och jag ska spana på träd och buskar.

Veckans bästa dag var helt klart onsdagen. Då var jag i Löberöd hela dagen. Babblade med Marie och Jane. Dansade stansdansen och annat kul. Jag trivs så bra med de fina flickorna :)

Dags att plugga vidare. Hoppas ni har en riktigt skön helg!

2 kommentarer:

Gunilla|uniquelyme sa...

Trist med omtenta. Hoppas det går bra! Stansdansen?! Nu blev jag nyfiken :-)

SofieMadelene sa...

Åh. Tråkigt. Men, går det bättre ändå? Känns det bättre, med träd och buskar, menar jag? Själv är jag lika förvirrad som alltid. =P Sknar dig!