fredag 27 februari 2009

Snart vår!?

Dagens foto. Årets första snödroppar (som jag ser) som dessutom har lite solsken på sig. Det måste väl betyda att våren snart är här!?
Gårdagens foto. Gillar du choklad, glass och kladdkaka? Då måste du älska denna glassen! Hur smaskig som helst och härligt att lyxa till en vardagskväll med en klick :)

Senare ikväll eller i helgen kommer bilder på två layouter jag gjort i veckan. Men först dagens glädjor:
+ Såg årets första snödroppar.
+ Köpte en bh som sitter nästan bra. Har någon tips på var det finns bh:ar för oss med små bröst så tar jag tacksamt emot!
+ Pysslade lite till på världens bästa pysselställe :D
+ Syrran hade lagt in nya bilder i resdagboken.
+ Eftermiddagen var fylld av sol.

So long!

4 kommentarer:

Gunilla|uniquelyme sa...

Jag köper mina på ett ställe i Åkarp som heter Kvinnligt under (googla). Fast jag har ju det motsatta problemet då med stora tuttar och liten omkrets kring ryggen (ingen bra kombo alls vad gäller BH). Men jag tror att hon har små storlekar också. Mina brukar kosta en slant, men det är värt det för bra passform.

Maria sa...

haha ar det denna glassen du pratade om? Har redan atit den (: och jag instammer den ar underbart god! men min favvo b&j ar fish food, later ackligt jag vet men den ar helt ljuvlig. mums! kram

Magnus A sa...

glassen ser ju smaskig ut! får ta och prova den nästa gång det är dags för b&js... maria lurade på mig fish food för ett tag sedan. som sagt läskigt namn men den var god! Om du kommer till gbg har vi en butik som heter korsetten som ska vara bra. har inte handlat där själv dock ;)
Kram

Lillnea sa...

Tack för tips! Både när det gäller butik och glassmaker :) Fish food låter riktigt räligt men om den nu är så god är den ju värd ett försök :)